Skip to main content

Retourneringsbeleid

Wij hanteren een 14-dagen retourbeleid, wat betekent dat je 14 dagen de tijd heeft na ontvangst van je artikel om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen, ongeopend en in de oorspronkelijke verpakking. U hebt ook het ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.

Om een retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@pokemonpower.nl Als u  n instructies over hoe en waar je je pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourzending aan te vragen, worden niet geaccepteerd.


 

Beschadigingen en problemen

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat wij het probleem kunnen beoordelen en het in orde kunnen maken.

 

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Vanwege de aard van de producten, accepteren wij geen retourzendingen als de verpakking is geopend. We kunnen ook geen retourzendingen accepteren van uitverkoopartikelen, cadeaubonnen of losse Pokemon kaarten.

 

Ruilen

De snelste manier om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u wilt, is om het artikel dat u hebt terug te sturen, en zodra de terugzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

 

Terugbetalingen

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, laten wij u weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, krijg je automatisch je geld teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze. Vergeet niet dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

 

Indien u nog verdere vragen heeft kunt uw ten alle tijden een mail sturen naar info@pokemonpower.nl